Кошик
1115 відгуків
ELIKOR
+380 (98) 581-00-02
+380 (66) 410-43-73

Птиця відварна в маслі

Інгредієнти (на півлітрову банку)

- м'ясо птиці на кістках - 440 г

- масло вершкове - 80 г

- перець горошком - 1-2 шт

- лавровий лист - 1 шт

- сіль

 

Спосіб приготування:

Вимити кришки і банки. нарізати курку порційними шматками, відварити. Укласти на дно банки чорний перець і лавровий лист. Перемішати відварене м'ясо курки з сіллю.

Укласти шматочки м'яса і м'ясо вершкове в банки, таким чином, щоб до кришки залишилося порожнеча 2-3 див. Закатати (закрутити кришки)

Стерилізувати в автоклаві 120 градусів 30 хвилин.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner