Кошик
1204 відгуків
ELIKOR
+380 (98) 581-00-02
+380 (66) 410-43-73

Курка у власному соку в автоклаві

Інгредієнти (на півлітрову банку):

- м'ясо курки на кістки - 500 г

- сіль 5.5 м

- перець чорний горошок - 3шт

- лавровий лист - 1шт

- моркву - 15г

 

Спосіб приготування:

Ретельно вимити кришки і банки. Курку нарізати на шматки по 120 -150 грам, нарізати моркву. На дно банки покласти лавровий лист і чорний перець. М'ясо перемішати з морквою і сіллю.

М'ясо укласти в банки, але до кришки залишити трохи порожнього місця (2-3 сантиметри), закатати.

Поставити банки в автоклав, закрити його. Накачати тиску в автоклаві, закрити його. Накачати тиску в автоклаві до 1 або 1,5 атмосфер і поставить на газ. Одночасно з температурою почне рости тиску. Довести тиску до 120 градусів і вимкнути автоклав.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner