Курка у власному соку в автоклаві
Інгредієнти (на півлітрову банку):
- м'ясо курки на кістки - 500 г
- сіль 5.5 м
- перець чорний горошок - 3шт
- лавровий лист - 1шт
- моркву - 15г
Спосіб приготування:
Ретельно вимити кришки і банки. Курку нарізати на шматки по 120 -150 грам, нарізати моркву. На дно банки покласти лавровий лист і чорний перець. М'ясо перемішати з морквою і сіллю.
М'ясо укласти в банки, але до кришки залишити трохи порожнього місця (2-3 сантиметри), закатати.
Поставити банки в автоклав, закрити його. Накачати тиску в автоклаві, закрити його. Накачати тиску в автоклаві до 1 або 1,5 атмосфер і поставить на газ. Одночасно з температурою почне рости тиску. Довести тиску до 120 градусів і вимкнути автоклав.